غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

پایان محدودیت تسلیحاتی کانادا علیه ترکیه

پس از موافقت آنکارا با عضویت سوئد در ناتو، کانادا به ممنوعیت تسلیحاتی اعمالی خود علیه ترکیه پایان داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه فروکش کردن تنش‌های غرب با ترکیه بر سر الحاق سوئد به ناتو، کانادا از کنار گذاشتن تسلیحاتی اعمالی خود علیه ترکیه در سال ۲۰۲۰ خبر داد.

 

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته به دنبال موافقت نهایی ترکیه با عضویت سوئد در ناتو به سران قانونگذاران ارشد کنگره نامه زده و خواستار موافقت فوری با فروش جنگنده‌های اف-۱۶ به ترکیه شد.

 

دولت کانادا خبر داد که محدودیت‌های تسلیحاتی از قبیل صدور فناوری بصری (اپتیکی) پهپاد به ترکیه را کنار گذاشته است؛ محدودیت‌هایی که سال ۲۰۲۰ در اعتراض به مواضع ترکیه در قبال جنگ قره باغ اعمال شده بود.

 

مقام‌های کانادایی پیشتر گفته بودند که جمهوری آذربایجان در جنگ با ارمنستان از پهپادهایی بهره برده که در آنها از فناوری‌های ارسالی کانادا برای ترکیه استفاده شده بود.

 

به گزارش رویترز، اقدام کانادا در پایان دادن به ممنوعیت تسلیحاتی خود علیه ترکیه، در استقبال از اقدام آنکارا برای موافقت با الحاق سوئد به ناتو انجام شده است.

 

طبق بیانیه دولت کانادا، بر اساس توافق این کشور و ترکیه برای از سرگیری صادرات، به وضوح نشان می‌دهد که آیا این اقلام صادراتی قرار است مجددا به جایی دیگر صادر یا به کشوری غیر عضو ناتو به استثنای اوکراین منتقل شود.

 

«کمیته ملی ارمنی کانادا» پایان دادن به ممنوعیت تسلیحاتی کانادا علیه ترکیه را محکوم کرد و مدعی شد که این اقدام «تعهد کانادا به حقوق بشر، امنیت بین‌المللی و عدالت را به خطر می‌اندازد»./ فارس

ارسال نظر